CD: Back Porch (by Tip Jar)

CD 'Back Porch' bestellen? Maak € 17,50 over op rekeningnummer NL66 RABO 0150 1181 04 t.n.v. L.P.J. de Win. Vergeet niet de titel van de gewenste CD plus uw adres te vermelden bij de overschrijving.

Tip Jar is het muzikale project van Bart de Win en Arianne Knegt, die  debuteerde als zangeres bij Mary-lou & The Good Old Boys en deel uitmaakte van Bart’s band The Simple Life. Onder de naam Tip Jar (fooienpot) bundelden zij de krachten, met als resultaat inmiddels twee duet-CD’s met sterke wortels in de americana en uitstapjes naar pop, folk, bluegrass en jazz. Eerlijke en pure muziek, waarin steeds de essentie en het karakter van het liedje het uitgangspunt is. Eersteling Back Porch is een akoestisch feest van snaarinstrumenten, met bijdragen van zowel de 'eigen' Tip Jar muzikanten als Bart's Texaanse soulmates Walt Wilkins, Jimmy Davis & Bill Small.

Let's meet!

YouTube -- https://www.youtube.com/playlist?list=PLbpIVmib6iWokFFKCRVs5hPHnEetKdM2J Twitter -- https://twitter.com/bartdewin iTunes -- https://itun.es/nl/sdrAp Facebook -- https://www.facebook.com/Bart.de.Win.Music/?fref=ts CD Baby -- http://www.cdbaby.com/Artist/BartdeWin

Follow Tip Jar on Spotify

Follow Bart de Win on Spotify

Next couple of gigs

 • Sep 20
  Podiumcafe Peter & Leni,  Steendam
   
 • Sep 21
  Grandcaf√© De Snor,  's-Heerenberg
   
 • Sep 25
  Huisconcert,  Nuenen
   

Join our mailing list

Listen here: