CD of vinyl: Gemstone Road (by Tip Jar)

CD of vinyl 'Gemstone Road' bestellen? Maak € 17,50 (CD) of € 25,00 (vinyl) over op rekeningnummer NL66 RABO 0150 1181 04 t.n.v. L.P.J. de Win. Vergeet niet de titel van de gewenste CD of vinyl plus uw adres te vermelden bij de overschrijving.

Gemstone Road werd opgenomen in Austin, Texas en geproduceerd door Walt Wilkins. Het buitenlandse avontuur zorgde voor een andere sound. Donkerder maar ook kleurrijker, meer vanuit een band gedacht, met een knipoog naar Bart’s soloalbums. Bart en Arianne schreven de liedjes. De Mystiqueros uit Texas tekenden voor de bandsound. Met bijdragen van vaste Tip Jar-muzikant Harry Hendriks op gitaar, ukulele en banjo, BJ Baartmans op mandoline en Joost van Es op viool. Gilad Atzmon zorgde vanuit Londen met zijn clarinet voor nog meer diversiteit. Twaalf nieuwe liedjes. De recensies liegen er niet om. En weer verder gaat de carrousel.

Next concerts

 • Apr 21
  Sounds: Record Store Day,  Venlo
   
 • Apr 27
  Benefit concert,  Beaumont
   
 • Apr 28
  tba,  McKinney
   

Let's meet!

YouTube -- https://www.youtube.com/playlist?list=PLbpIVmib6iWokFFKCRVs5hPHnEetKdM2J Twitter -- https://twitter.com/bartdewin iTunes -- https://itun.es/nl/sdrAp Facebook -- https://www.facebook.com/Bart.de.Win.Music/?fref=ts CD Baby -- http://www.cdbaby.com/Artist/BartdeWin

Follow Tip Jar on Spotify

Follow Bart de Win on Spotify

Book Bart de Win:

Join our mailing list

Listen here: